Sporing av mennesker

Findmy har to ulike enheter for å spore mennesker. Den ene – Spot – er for friluftsmennesker og turbruk, den andre er beregnet på eldre og uføre.Sporing av friluftsfolk på tur

Legg sporingsbrikken Spot i sekken når du er på tur, så har du ekstra sikkerhet.
Legg sporingsbrikken Spot i sekken når du er på tur, så har du ekstra sikkerhet.

Sporingsenheten Spot kan sende både meldinger og nødmeldinger. Spot fungerer uten mobildekning, og den gjør det tryggere å være på tur. Du legger inn ferdige meldinger og mottakere sånn at du for eksempel kan fortelle at du har kommet frem i god behold, eller at du trenger hjelp.

Ved ulykker som høye fall, snøskred, motorhavari på sjøen osv, har Spot en alarm-knapp som automatisk varsler den nærmeste redningssentralen om hvor du er, og hvem du er.

Spot kan også spore hvor du går underveis hvis du har lyst til å gjenoppleve turen i 3D på Google Earth i ettertid.

Spesifikasjoner

  • Lang batteritid
  • Krever ikke mobildekning for å sende melding
  • Dimensjoner i cm: 8.7 x 6,5 x 2,5
  • Vekt: 114 gram med batteri
  • Driftstemperatur: -30°C til 60°C

Ønsker du å prøve Spot?

Ta kontakt med Findmy på telefon 62 00 90 20 for mer informasjon om sporing av mennesker, og for priser og bestilling av Spot.


Sporing av eldre gir både trygghet og frihet

Mange mennesker har behov for å bevege seg fritt rundt omkring, men får friheten sin begrenset av ulike grunner. Det kan gjelde uføre og eldre, og kanskje spesielt mennesker med ulik grad av demens.

Findmy har en egen sporingsenhet som er tilpasset disse gruppene. Den har færre knapper og meldinger å forholde seg til for den som er ute, men har i stedet mer funksjonalitet for pårørende på app og PC. Pårørende blir varslet når noe uventet skjer, for eksempel hvis brukeren beveger seg utenfor et område som er definert som trygt.

Findmy deltar i prosjekter ved to helsesenter hvor sporingsenheten testes på pasienter med demens. Pasientene har med seg enheten når de er ute på egen hånd. Noen av dem bor hjemme, og noen bor ved kommunens institusjoner. Formålet er uansett å gi hver enkelt mer frihet. De kan bo lengre hjemme og klare seg selv. Samtidig øker tryggheten for både pasienter og pårørende når de vet at det er mulig å finne sine nærmeste ved hjelp av sporing.

Ta kontakt med Findmy på telefon 62 00 90 20 for mer informasjon om sporing av mennesker.

Ønsker du å prøve sporing?

Ta kontakt med Findmy på telefon 62 00 90 20 for mer informasjon om sporing av mennesker, og for priser og bestilling av sporingsenheter.