Kontakt

Trenger du hjelp med én gang, lønner det seg å bruke de numrene du finner under. Ønsker du kontakt med én spesiell person, send gjerne en epost om hva det gjelder så tar vi kontakt så snart som mulig.


Få hjelp til å kjøpe bjeller

Lurer du på å kjøpe e-bjelle og ladebrett?

 

Ring 62 00 90 20 og tast 1

Du får snakke med trivelige medarbeidere som hjelper deg.

 

Få hjelp til utstyr som er i bruk

Har du spørsmål rundt et produkt du allerede har kjøpt?

Ring 62 00 90 20 og tast 2

Da treffer du noen som kan gi deg brukerstøtte.


Bestill foredrag

Halvor Mjøen og Marit Solem Mjøen holder foredrag så lenge de får det til å gå opp med egen timeplan. Det kan være alt fra å prate ved små, lokale skolebesøk til å stille på store offisielle arrangementer som for eksempel næringsforum og forskningsdager. Prisen avhenger av oppdragets art.

Bestill foredrag


Findmy-gjengen

Håkon Innerdal

Teknisk guru

Håkon er elektronikk-utdannet og skikkelig datafreak. Håkon er også en av Findmy’s grunnleggere, og det er han som har sørget for å bygge opp den tekniske strukturen i firmaet.

Halvor Mjøen

Eier og utvikler

Halvor Mjøen er født og oppvokst på sauegård på Kvikne. Sauedrifta på hjemgården har vært utsatt for store tap av lam på utmarksbeite, og det har fått Halvor til å engasjere seg stort. Halvor er en av de fire grunnleggerne av Findmy, og han har jobbet med de tekniske løsningene for bedriften.

Arnstein Solem

Sauebonde og gründer

Arnstein giftet seg til sauegård på Kvikne, og viste seg snart å være en fremragende fødselshjelper i lamminga. Sammen med Marit bygget Arnstein nytt sauefjøs i 2009. Samme år manglet familien 23% av lamma sine ved innsett. Engasjementet for å finne en løsning var og er enormt.

Marit Mjøen Solem

Sauebonde og daglig leder

Marit er sauebonde på Kvikne sammen med Arnstein. Hun har et stort hjerte for dyra sine og har vært en sterk pådriver for å finne gode løsninger for å få dyra hjem fra fjellet. Marit står også for mye av det administrative arbeidet, og hun er stadig rundt og snakker varmt om Findmy til både studenter, presse og politikere.

Heidi Baar

Melkebonde og «administrasjonssjef»

Heidi driver en av Nord-Østerdals større mjølkebruk sammen med mannen. Heidi fikser det meste og tar ansvar for at kontoret driftes på en solid og god måte. Hun jobber med fakturering, kundeoppfølging og andre administrative oppgaver, alltid med full oversikt.

Tommy Daniel Johansen

Salgssjef og altmulig-mann

Tommy er en kreativ sjel som jobber hardt for å gjøre det aller beste for Findmy. Han driver med salg av Findmy-produkter som brukes til elektronisk sporing av både dyr, båter og mennesker. Tommy hjelper de fleste med det meste.

Erlen Arntzen

Selger og kundens beste venn

Erlen har styrt en stor sauegård på Kvikne og vet alt om hva som finnes av utfordringer for en sauebonde. Erlen er utrolig dyktig, og han er alltid engasjert når det handler om dyr. I Findmy jobber han med å følge opp kundene våre, og med salg til nye kunder.

Fredrik Forbregd

Selger og ekstern «motor»

Fredrik regnes som Findmy’s motor mot resten av verden. Han følger opp og hjelper kundene med det meste, han selger produkter, og han bidrar stort sett der det er mulig. Fredrik er veldig engasjert i god dyrevelferd, og han ser alltid et potensiale for å hjelpe kundene våre.