Sporing av gjenstander

Findmy brukes til sporing av båter, containere, maskiner og andre gjenstander du vil ha kontroll på. Sporingen fungerer uten mobildekning, og du får beskjed hvis noe uventet hender.


Sånn fungerer sporingen

SmartOne
Sporingsbrikken SmartOne er ca 8×17 cm. Den skrues enkelt fast ved hjelp av industriskruer.

Sporingsbrikken festes på gjenstanden som skal spores. Du angir hvor ofte gjenstanden skal spores, for eksempel én gang pr døgn. Gjenstandene følges ved hjelp av en app eller på Mac/PC, og du får varsel om det oppstår uønskede hendelser.

Sporing skjer via satelitt

Ettersom sporingen skjer via satelitt, er du ikke avhengig av mobildekning for at det skal fungere. Det eneste du må passe på, er at gjenstanden som spores, står utendørs.

SmartOne LP – én av våre mest allsidige sporingsbrikker

SmartOne er en praktisk sporingsenhet for intelligent sporing. SmartOne sporer gjenstander med og uten motor, faste og mobile. Den har bevegelsessensor og kan varsle om både uønsket drift og forflytning. Ofte brukt i mellomstore bulk-containere, kjøretøy og båter.

Du kan også legge inn eksterne funksjoner. Hvis den for eksempel kobles mot en tenningslås, kan den sende signal om at motoren startes og telle timer i drift.

Smartone LP går både på strøm og batteri. Ved strømbrudd settes den automatisk over på batteri. Kan også driftes kun ved batteri, men da med redusert levetid. Enheten varsler når batterine begynner og gå tomme, slik at man kan bytte i god tid før batteriene tar slutt.

Ønsker du å prøve SmartOne?

Ta kontakt med Findmy på telefon 62 00 90 20 for mer informasjon om sporing av gjenstander, og for priser og bestilling.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Dimensjoner i cm: 8,3 x 2,6 x 16,6
  • Vekt: 385 g med 4 stk AA batterier
  • Temperatur: Fungerer fra -30°C til +60°C uten at det påvirker enheten.
    Høyere og lavere temperaturer kan gi kortere levetid på batteriet.
  • Strømforsyning: opp til 48 volts DC
  • Batteritype: 4 AA 1,5V lithium
  • Batterilevetid: 3 år+